Iedere dag komt de zon weer op en
heb je een hele nieuwe dag voor je liggen 

De Liefde staat in deze Pilgrimage in a Day centraal: de Liefde voor Jezelf, de Liefde voor de Ander en de Liefde voor de Aarde.

Ik heb deze Pilgrimage in a Day vanuit Liefde gecreëerd met de intentie dat ze mensen weer dichter bij zichzelf en de Liefde kan brengen door lekker te wandelen in de prachtige natuur, daarmee in contact te gaan en te genieten. Je zou de aandacht en zorg kunnen voelen in al het materiaal dat Marinus (Subtiel Design) heeft gemaakt en je tot je beschikking hebt. We hebben gekozen voor spullen die de Aarde zo min mogelijk belasten en werken samen met mensen en organisaties op basis van onze relatie. Hierin zit de waardering voor zowel het vakmanschap als hetgeen hij of zij kan bijdragen in hetgeen we samen beogen te realiseren. Dit is vaak niet de snelle goedkope oplossing maar natuurlijk wel een wezenlijke keuze en onderdeel van de Pilgrimage in a Day.

See you when I see you and Looking Forward to it!

Ik streef ernaar om alles vanuit Liefde te creëren
en altijd vanuit Liefde te handelen.

Always Choose Love

Dit is onderdeel van mijn persoonlijke doelstelling.
Ik wil mijzelf ieder moment in de spiegel kunnen aankijken
en oprecht kunnen zeggen:

I am the One I want to see in the mirror

Het Veerhuis is als “herberg MedeVaartOord” de centrale plek van deze Pilgrimage in a Day. Dit MedeVaartOord is op dit moment mijn Zero-Point. Dit is op dit moment mijn thuis waar ik woon, werk en creëer. Een plek waar de zorg voor de Aarde, voor Jezelf & de Ander centraal staat. Het is een herberg waar je welkom bent zoals je bent, gelegen aan de rivier en de prachtige natuur van de Uiterwaarden. Je bent uitgenodigd je hier thuis te voelen en je te verbinden met een netwerk van hele liefdevolle, positieve en krachtige mensen, initiatieven en organisaties.

Je wandelt de Pilgrimage in a Day in de natuur van de Uiterwaarden. Verwacht geen aangelegde wandelpaden. Dit is een stuk natuur dat vele gezichten heeft. Bij hoog water staat de route letterlijk onder water, in de zomer kunnen er veel brandnetels staan en in de winter is het veel kaler dan in de lente of de herfst.

De natuur laat zich niet dwingen om een menselijk uitgezette route te volgen: soms moet je vooral je eigen pad vinden en creëren. Uiteindelijk loopt iedereen zijn of haar eigen pelgrimage. En bedenk waar een wil is, is een omweg 🙂