Vandaag de dag hebben mensen zoveel dingen die zij moeten doen en zoveel prikkels dat het wel eens lastig is om even tot rust te komen, een pas op de plaats te maken en het geheel te overzien.

Even pauze nemen, een goede tijd hebben, niets doen en ‘me-time’ nemen, lijkt een verstandig idee. Neem een tijdelijke sabbatical van je dagelijkse leven en werk!

“Soms moet je tot stilstand komen
om een inzicht te kunnen ontvangen”

De natuur in, wandelen, het voortstromen van de rivier, de vogels, de dieren, de ontmoetingen met jezelf en anderen onderweg. Misschien wil je jouw Pilgrimage in a Day wel gebruiken voor een moment van reflectie, het helder krijgen van je pad nu en voor je toekomst. Aangekomen in het moment is Alles Goed. Je weet:

“It’s Gonna Be Good”

Wie weet vind je antwoorden op je pad waar je naar op zoek was of misschien ontvang je wel inzichten waarover je vooraf niet eens bewust had nagedacht. En misschien is het wel gewoon een lekkere wandeling buiten in de natuur waar je zalig van geniet. Wat je reden ook is of wat zich ook laat zien, ENJOY! Deze wandeling is een geschenk aan jezelf.

Je Pilgrimage in a Day vertrekt vanuit het Veerhuis te Varik, herberg MedeVaartOord. De herberg staat direct aan de rivier waar mensen zich toe aangetrokken voelen en vele mooie initiatieven (zijn) ontstaan. De plek draagt een welkome, krachtige energie en aantrekkingskracht in zich. Pelgrims weten hun weg hierheen te vinden. Dit is een bijzondere plek waar de verbinding met de Aarde en de liefde voor haar, voelbaar centraal staat.

Herberg MedeVaartOord is onderdeel van haar prachtige directe omgeving. Het zicht op de rivier, de boom, de natuur, de lucht. Je bent hier verbonden met alle elementen. Het is een plek die je uitnodigt om te ontspannen, je te verbinden met de natuur en misschien zelfs wel de weg terug in jezelf te wandelen. Weer in contact met je eigen bron kun je je vervolgens weer verbinden en samen optrekken met gelijkgestemden.

Om je met de Aarde en haar elementen te verbinden ligt achter het MedeVaartOord een Labyrint van de natuurgod Pan. Je bent van harte uitgenodigd om hem te lopen. Het kan je helpen even extra bewust te zijn van je verbinding met de Aarde.