Henry Mentink woont en werkt vanuit het Veerhuis in Varik. Zijn Focus ligt op het vrijmaken van de Aarde van eigendom en de daarmee gepaard gaande financiële druk. Hetzelfde geldt voor het eigendom van bedrijven. Zorg dat ook hier de relatie centraal komt te staan dan kun je nooit meer failliet. 

Om deze gedachte symbolisch en praktisch vorm te geven is Henry met een kruiwagen gevuld met eetlepels aarde van mensen uit meer dan 75 landen in 45 dagen naar de UNESCO in Parijs gelopen om de hele Aarde op de Werelderfgoedlijst te zetten.  

Het besluit om deze Pelgrimage Voor de Aarde werkelijk te gaan doen, heeft hij genomen tijdens zijn proef-wandeling van de Pilgrimage in a Day! 

De natuur is een wezenlijk onderdeel van de PiaD en wanneer je eens wil Pelgrimeren Voor de Aarde zelf dan ben je van harte welkom. Henry kan je hierin begeleiden. Wie weet ben jij wel op zoek naar een manier om binnen jouw werk of bedrijf niet alleen rekening te houden met de Aarde maar ben je bereid haar een plek te geven in de keuzes die je maakt en de besluitvorming. 

Je leert luisteren naar de Aarde en vraagt Henry om de Stem van de Aarde te vertegenwoordigen in je bestuur of strategische overleg. 

Wil je met Henry op pad? Als individu of als onderneming? Schrijf een e-mail naar henry@veerhuis.nl of bel naar Henry Mentink  (Tel.: +31 6 51345402) voor een persoonlijke begeleiding.