Voorstellen

GO-Creator

Hallo ik ben
Frans-Willem Deliën,
 

Ik begeleid, gids, coach mensen in situaties waar verandering gewenst en nodig is. Hiertoe heb ik een geheel eigen manier van werken en methodiek waarbij het iedere keer weer de kunst is om tot de essentie te komen waar een organisatie of individu naar terug mag keren. Om betekenisvolle transformaties en resultaten te behalen zal de persoon zelf moeten veranderen en als gevolg daarvan maken ze nieuwe beslissingen en keuzes. Dit leidt tot andere resultaten. 

Het is een reis naar binnen waarbij hetgeen in de weg staat zich zal laten zien maar nog veel belangrijker is het om de helderheid en focus te verkrijgen op je wezenlijke bestemming. Op dat moment kun je je persoonlijke navigatie instellen om je route bepalen hoe je vanaf je huidige plek en situatie naar je bestemming komt. 

Logische wonderen

De benodigde doorbraken in de manier van kijken, denken en doen vinden vaak niet plaats door alleen maar met je verstand het zittend te bespreken. Je brein is vaak degene die je, hoe subtiel ook, ‘gevangen’ houdt in het wikken en wegen en daarmee het creëren van hetzelfde. 

Het wakker schudden van je natuurlijke intuïtie en andere vorm van weten gebeurt vaak wanneer wij even niet ‘in ons hoofd zijn’. Keer op keer is gebleken welke inzichten komen wanneer ik niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk met mensen op pad ben. Naar buiten de natuur in en wandelen en de logische wonderen gebeuren! 

Iedere Pelgrim heeft doorbraken

Dit is waarom ik de Pilgrimage in a Day heb ontwikkeld. Het is een wandeling om je te her-verbinden met jezelf via de natuur en van daaruit met de ander en de Aarde. Iedere Pelgrim tot nu toe heeft prachtige doorbraken ervaren. Sommigen alleen, sommigen met anderen en sommigen onder mijn begeleiding. 

Ieder schrijft zijn of haar eigen Verhaal en creëert zijn of haar eigen Pad. Dit komt ook tot uitdrukking in deze Pelgrimage. De natuur bepaalt waar je kunt lopen en daarmee heeft waarschijnlijk iedereen ook letterlijk haar eigen route gewandeld. 

Ik ontmoet je graag in het Veerhuis voor jouw Pilgrimage in a Day. 

 

See you when I see you and looking forward to it! 


Frans-Willem Deliën 
Pelgrim & GO-creator