Pilgrimage in a Day

in Varik

“Soms moet je
tot stilstand komen om
een inzicht te kunnen ontvangen”

Vandaag de dag hebben mensen zoveel dingen die zij moeten doen en zoveel prikkels dat het wel eens lastig is om even tot rust te komen, een pas op de plaats te maken en het geheel te overzien.

Misschien wil je jouw Pilgrimage in a Day wel gebruiken voor een moment van reflectie, het helder krijgen van je pad nu en voor je toekomst. Je Pilgrimage in a Day vertrekt vanuit 

MedeVaartOord
het Veerhuis voor de Aarde

De herberg staat direct aan de rivier waar mensen zich toe aangetrokken voelen en vele mooie initiatieven (zijn) ontstaan. De plek draagt een welkome, krachtige energie en aantrekkingskracht in zich. Pelgrims weten hun weg hierheen te vinden. Dit is een bijzondere plek waar de verbinding met de Aarde en de liefde voor haar, voelbaar centraal staat.   

MedeVaartOord het Veerhuis is onderdeel van haar prachtige directe omgeving. Het zicht op de rivier, de boom, de natuur, de lucht. Je bent hier verbonden met alle elementen. Het is een plek die je uitnodigt om te ontspannen, je te verbinden met de natuur en misschien zelfs wel de weg terug in jezelf te wandelen. Weer in contact met je eigen bron kun je je vervolgens weer verbinden en samen optrekken met gelijkgestemden.   

Je bent van harte uitgenodigd om hem te lopen. Het kan je helpen even extra bewust te zijn van je verbinding met de Aarde.