Pilgrimage in a Day

Jouw Pelgrimage

We zijn geboren,
      wat een geschenk!

De kunst is om ons eigen leven vorm te geven. Je omgeving is veel bepalend. Hoe je jezelf opstelt en de keuzes die je maakt geven richting aan waar je heen gaat. De keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt, hebben gezorgd dat jij je nu hier op deze plek in deze situatie bevindt. 

Take Your Place

De keuzes en acties vanaf nu bepalen waar jij straks zult zijn. Wanneer jij jouw toekomst zelf wil creëren dan zul je moeten weten waar je nu ‘bent’ en waar je heen wilt gaan. De uitspraak Ken Jezelf verwijst hiernaar. De uitnodiging is om werkelijk je eigen plek in te nemen.  

Create Your Path

Gebruik hierin vooral ook je lichaam en zintuigen als gids. Hoe ziet dat beeld eruit, hoe voelt dat. Wandelend in de pure natuur is het eenvoudiger om hiermee in contact te komen en kan het gebeuren dat je het ineens weet. Vervolgens is het dan de kunst om hier ook invulling aan te geven. Als je het weet zul je je eigen pad moeten creëren om daar te komen waar je heen wilt, stap voor stap. En wie weet heb je zo nu en dan een gids nodig die dit terrein al kent.  

Write Your Own Story

Als je jezelf steeds beter leert kennen en je eigen plek inneemt dan heb je de mogelijkheid om ook werkelijk je eigen verhaal te schrijven. Je bent uitgenodigd om onafhankelijk van hetgeen anderen willen dat je doet of zelfs bent eens goed vanuit je eigen gevoel te omschrijven wat jij voor jezelf als toekomstbeeld ziet. 

Take Your First Step

Overweeg om jezelf de tijd en ruimte te gunnen om in de Herberg MedeVaartOord te blijven slapen, samen te eten en verhalen te delen. Je bent er dan even echt uit en dit onderdeel van pelgrimeren voegt een hele grote waarde toe in de totale ervaring. Via onderstaande knop vind je de mogelijkheden en het aanbod in arrangementen. 

Je bent van harte welkom in het Veerhuis.