Pilgrimage in a Day

De Oorsprong

Hallo Beste Pelgrim, Welkom! 

Je zou het hele leven kunnen zien als een pelgrimage. Iedere dag weer creëer en loop je je eigen pad. Naast dat we dit figuurlijk doen, kun je dit ook concreet, praktisch en fysiek doen. Hiervoor zou je naar Santiago de Compostella kunnen wandelen of zelfs daaraan voorbij naar het einde van de Aarde, Fisterra. Maar dit is misschien niet mogelijk gezien de afstand en de tijd die dit vraagt. 

Hiertoe is de eerste Pilgrimage in a Day ontwikkeld. Deze wandeling draagt de essentie en alle elementen van een Pelgrimage in zich. Ze is uitgezet in de directe omgeving van het Veerhuis te Varik. Dit is geheel in de traditie van een Pelgrimstocht een herberg met als naam MedeVaartOord. Ze is gelegen aan een dijk die haar beschermt voor hoog water van de rivier de Waal. De natuur is uniek met de Uiterwaarden die in de winter wel eens overstromen. 

Deze Pilgrimage in a Day is met veel aandacht en liefde gecreëerd in de hoop en verwachting dat het mensen weer dichter bij zichzelf kan brengen door lekker te wandelen in de prachtige natuur en daar bewust van te genieten.   
 
Ieder creëert en loopt zijn eigen weg. Om die reden kun je ook kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je kunt hem alleen lopen of met anderen. Je kunt bedenken of je haar met een vooraf bepaalde vraag of een intentie gaat lopen of niet. Je kunt in herberg MedeVaartOord blijven slapen en samen met andere pelgrims wanneer je dat wil.  
 
Wanneer je het fijn vindt om begeleid te worden in je voorbereiding of gewoon vragen hebt, kun je natuurlijk contact met mij opnemen.  

See you when I see you and Looking Forward to it.   
 
Frans-Willem Deliën  
pelgrim